5 Versiertips voor meer succes met vrouwen

Er zijn mannen, die geen enkele moeite hebben een vrouw te versieren. Met een verleidelijke glimlach, net iets te lang vastgehouden oogcontact en een al dan niet originele openingszin weten ze keer op keer met vrouwen in contact te komen. Jaloersmakend misschien, als het jou niet zo makkelijk af gaat. Maar laat je niet door die zogenaamde concurrentie uit het veld slaan. Het gaat er immers om wat je met een relatie wilt. Ben je op zoek naar een leuke avond of hoop je eindelijk je droomvrouw te vinden om een toekomst mee op te bouwen?


Wat je geeft, krijg je terug

Als je niets meer dan een gezellige avond wilt of een los contact om af en toe iets mee te ondernemen, dan hoef je waarschijnlijk niet al te veel moeite te doen. Over het algemeen worden er aan zulk soort relaties niet al te veel eisen gesteld. Wil je daarentegen een vrouw ontmoeten voor een serieuze en langdurige relatie? Dan zal je moeten investeren en laten zien dat je het meent. Want wat je geeft, krijg je terug. De onderstaande tips kunnen je helpen. En het goede nieuws is, je hebt er niets meer voor nodig dan wat je al in huis hebt; namelijk jezelf.

 1. Wees jezelf
  Het klinkt misschien afgezaagd, maar het is een belangrijke tip, die veel mannen nogal eens vergeten. Zeker mannen die niet zo overtuigd zijn van hun eigen kwaliteiten. Zulke mannen willen nog wel eens proberen om zich stoerder, sterker, interessanter of in ieder geval anders voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. Dat werkt misschien op de korte termijn, maar langer dan een paar weken houd je dat nooit vol. Bovendien is het dodelijk vermoeiend om steeds een rol te moeten spelen en zullen vrouwen al gauw voelen dat je niet oprecht bent.
 2. Vertrouw op jezelf, niemand is perfect
  Er zullen altijd dingen aan jezelf zijn, waar je niet zo blij mee bent. Misschien is het iets lichamelijks; vind je je neus te lang of je armen te smal. Misschien is het iets in je karakter; ben je nogal eigenwijs of kan je je moeilijk uiten. Iedereen heeft wel zoiets. Niemand is perfect en er zijn maar heel weinig mensen die denken dat ze dat wel zijn. Dus je hoeft nergens onzeker over te zijn. Dit is wie je bent. En als je zelfvertrouwen uitstraalt, vallen de onvolkomenheden vanzelf minder op.
 3. Geef haar aandacht
  Het is voor vrouwen heel belangrijk dat je ze aandacht geeft. Daarmee bedoel ik niet, dat je continu achter haar aan moet lopen of haar voortdurend lastig moet vallen. Dat laat jou onzeker lijken en kan zelfs heel verstikkend werken. Je bereikt dan het tegenovergestelde resultaat van wat je voor ogen had. Aandacht als afgeleide van aandachtig, dat is waar vrouwen prijs op stellen. Dus als je haar iets vraagt, luister dan ook naar het antwoord en kom er nog eens op terug, zodat je laat zien dat je niet meteen vergeet wat ze zegt. Wat voor jou niet belangrijk is, kan voor haar juist veel betekenen.
 4. Laat haar lachen
  Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen vallen op mannen met gevoel voor humor. Dus een grap hier of daar, gecombineerd met de juiste dosis zelfspot doet het altijd goed. Bovendien kan humor het ijs breken en jullie allebei laten ontspannen, waardoor het krampachtige van een eerste versierpoging er direct van af is. Je hebt natuurlijk liever dat een vrouw met een glimlach op haar gezicht aan jullie eerste ontmoeting terug denkt, dan met een diepe zucht.
 5. Zorg dat je er verzorgd uit ziet
  Knap of aantrekkelijk is een zeer subjectief begrip. Waar de een op valt, kan de ander juist afstoten. Maar waar geen enkele vrouw op zit te wachten, is een man die er onverzorgd bij loopt. Het geeft niet als je tanden scheef staan, maar zorg wel dat ze goed gepoetst zijn. Je hoeft geen pak aan te trekken, maar zorg op zijn minst dat je kleding schoon is. Een vrouw wil graag verzorgd worden en zoekt een man bij wie ze zich veilig en gewaardeerd voelt. Als jij de indruk wekt, dat je nog niet eens voor jezelf kunt zorgen, is het snel gedaan met het contact.


Fabels en feiten

Het is een fabel dat alle vrouwen op zoek zijn naar een mooie man met veel geld. Van een rijk fotomodel, dat constant vreemd gaat, wordt je namelijk niet gelukkig. Uiteindelijk, hoe cliché het ook klinkt, gaat het toch om karakter. En durven laten zien wie je bent, is het tonen van karakter. Je zult misschien denken dat de meeste vrouwen altijd op foute mannen vallen, maar dat is niet zo. Op de lange termijn houden die relaties namelijk nooit stand en zoekt iedere vrouw naar zekerheid, veiligheid en geborgenheid.


Ga ervoor

Wanneer je weinig zelfvertrouwen hebt en de ervaring je heeft geleerd dat je niet zo veel succes hebt met vrouwen, probeer de mislukkingen uit het verleden dan achter je te laten als je een nieuwe poging doet. Bedenk dat het echt niet alleen aan jou ligt of het iets wordt met een vrouw of niet. Twijfel dan ook niet aan jezelf en houd bovenstaande tips in gedachten. Ga ervoor en laat je schouders niet bij voorbaat hangen, denkend dat het toch wel weer verkeerd zal aflopen. Dat is niet de houding die je wilt laten zien bij een eerste ontmoeting of een eerste date.


Oefening baart kunst

Ook als je niet direct op een date uit bent, is het belangrijk dat je gewoon oefent met het aangaan van gesprekken met vrouwen. Probeer jezelf te zijn en heb niet meteen de hoogste verwachtingen. Wanneer je met een open mind contact zoekt met een vrouw ben je meer ontspannen en oog je zelfverzekerder dan wanneer je het idee hebt dat je meteen moet scoren. Met een beetje oefening zal het steeds gemakkelijker gaan en vind je uiteindelijk de persoon die bij je past.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *